Sfoglia per Rivista FOOD AND NUTRITION SCIENCES
Nutraceutical properties of meat from grazing Podolian young bulls
2014-01-01 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Albenzio, Marzia; DELLA MALVA, Antonella; A., Braghieri; Sevi, AGOSTINO CARMELO
Quality of Soppressata salami from Pugliese pigs as affected by rearing system.
2014-01-01 Albenzio, Marzia; Santillo, Antonella; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; D'Angelo, Francesca; Caroprese, Mariangela; Sevi, AGOSTINO CARMELO
Use of starter cultures in olives: a not correct use could cause a delay of performances
2013-01-01 Perricone, Marianne; Corbo, MARIA ROSARIA; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Bevilacqua, Antonio
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Nutraceutical properties of meat from grazing Podolian young bulls | 1-gen-2014 | Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Albenzio, Marzia; DELLA MALVA, Antonella; A., Braghieri; Sevi, AGOSTINO CARMELO | |
Quality of Soppressata salami from Pugliese pigs as affected by rearing system. | 1-gen-2014 | Albenzio, Marzia; Santillo, Antonella; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; D'Angelo, Francesca; Caroprese, Mariangela; Sevi, AGOSTINO CARMELO | |
Use of starter cultures in olives: a not correct use could cause a delay of performances | 1-gen-2013 | Perricone, Marianne; Corbo, MARIA ROSARIA; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Bevilacqua, Antonio |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile